Tokyo | Kabaya Coffee カバヤ珈琲


Kabaya Coffee is located in the Yanaka neighbourhood of Tokyo known for its old-town atmosphere. The original Kabaya Coffee dates back to 1938 and was opened by Inosuke Kabaya and his wife. The elderly couple and their adopted daughter ran Kabaya Coffee for at least 70 years until 2006 when Sachiko-san, the adopted daughter passed away. "Scai The Bathhouse", a local gallery and the "Taito Cultural & Historical Society", a non-profit organization, reopened the cafe in 2008, retaining the Showa era elements of the building and interiors.


It was a rainy morning when I arrived at Kabaya Coffee. Along with a lady, we were the first patrons of the day at the small cosy coffeeshop. I had an Omelette Sandwich Set (たまごサント) which also comes with a serving of salad, soup and their coffee for 800 JPY. It was delightful to spend a leisurely morning, seeking shelter from the drizzle outside while enjoy a warm (nutty) cup of coffee.Kabaya Coffee | カヤバ珈琲
http://kayaba-coffee.com/

〒110-0001
東京都台東区谷中6-1-29
tel ::: 03-3823-3545
email ::: mail@kayaba-coffee.com


1 comments:

 1. Bảng hiệu quảng cáo là thứ đã không còn quá xa lạ đối với mọi người, đi kèm với mỗi quán ăn, quán nhậu, quán nước hay lớn hơn là cả một trung tâm thương mại, một khách sạn cao cấp… đều luôn có sự xuất hiện của bảng hiệu quảng cáo. Đây chính là thứ mang tính chất thông báo đối với tất cả mọi người.

  Chính bởi vì tầm quan trọng như trên của bảng hiệu quảng cáo mà ngày nay mỗi người chúng ta đều luôn mong muốn có thể thiết kế một bảng hiệu đẹp mắt, thu hút người nhìn, phù hợp với nhu cầu sở thích của mỗi người. Ngoài ra, vấn đề về giá thành cũng là điều luôn được lưu tâm.

  Nếu bạn đang cần một bảng hiệu quảng cáo đẹp mắt, giá thành rẻ để đáp ứng với nhu cầu của mình. Hãy đến với Công ty Quảng Cáo Đại Phát để được chúng tôi tư vấn và hỗ trợ tốt nhất.

  Công ty Quảng Cáo Đại Phát chuyên nhận thi công:
  làm bảng hiệu alu
  làm hộp đèn quảng cáo
  làm biển quảng cáo led
  làm bảng hiệu tphcm
  bảng hiệu mica
  bảng hiệu quảng cáo
  biển hiệu quảng cáo
  Biển hiệu cửa hàng
  bảng hiệu quảng cáo đẹp
  bảng hiệu quảng cáo đẹp
  bảng hiệu đẹp
  bảng hiệu hộp đèn
  bảng hiệu hộp đèn đẹp
  bảng hiệu alu
  bảng hiệu đèn led
  bảng hiệu đèn led giá rẻ
  hộp đèn quảng cáo đẹp

  ReplyDelete

 

the moose & snowman

the soft toy. the soft toy.

makan corner

Follow Us on Facebook

Google+ Followers

Total Pageviews

Follow by Email